"Kine Sport Brussel is de ideale plek voor alle voetballers die zich willen voorbereiden op hun seizoen."

Mehdi Ouarti, voetballer bij Excelsior Moescron

Wil je terug starten met sport of je seizoen voorbereiden door sterker te worden ? Een personal trainer kan je helpen.

De missie van onze personal trainer is om je uit je comfortzone te halen. Niet-sporters, amateur sporters en atleten komen elke dag naar ons toe om hun doelen te stellen en te bereiken.

“Results matter”

Daarom biedt onze personal trainer u een persoonlijk en motiverend programma aan. Bovendien is onze sportcoach ook een kinesist. Daarom zal hij u begeleiden in uw inspanning door het risico op een letsel te minimaliseren.

Tijdens de eerste sessie wordt je lichaam gescreend. Je leert je sterke en zwakke plekken kennen. Daarna is het werken gebaseerd op oefeningen, waarmee je opnieuw fit kunt worden of gewoon beter zijn als je al sporter bent. Ten slotte keert de personal trainer je hoe je je lichaam beter kunt gebruiken en respecteren.

Aarzel niet om contact op te nemen met Kine Sport Brussel voor meer informatie.

Wat u van onze personal trainer vindt is belangrijk

Isabel Margaritopol
Isabel Margaritopol
Marathonloper
Lees verder
Een praktijk met topfaciliteiten, gewijd aan performance of revalidatie met attente en zorgzame professionals. Ik kan het enkel aanbevelen. In geval van een blessure of een voorbereiding op een sport is hier de place to be.
Arthur Simon
Arthur Simon
Muurklimmer
Lees verder
No sweat no glory. Na een operatie van de voorste kruisband zorgde François Wery voor mij. Door middel van een persoonlijke trainingsprogramma werd ik sterker. Dankzij een zeer movitverende en zeer persoonlijke aanpak voel ik me weer zelfverzekerd.
Previous
Next