"Na een tendinitis zorgde mijn sport kinesist ervoor dat ik snel hockey hervatte en zelfs sterker dan voorheen"

Thomas Coelenbier, nationaal hockey team U21

Heb je pijn of heb je net chirurgie gehad?
Onze sport kinesist kan u helpen.

Dankzij de vooruitgang van de wetenschap en het werk van de universiteiten is sport kinesistherapie de afgelopen dertif jaan aanzienlijk geëvolueerd. Meer en meer onderzoeken tonen de voordelen van bewegingstherapie aan. Daarom werkt de sport kinesist veel met oefeningen, voor korte en lange termijn resultaten.

Kine Sport Brussels heeft zich aangepast en beschikt over de infrastructuur, kennis en ervaring om u te helpen.

Ons team staat tot uw beschikking om u te ondersteunen tijdens een ongeval of letsel (bijvoorbeeld een lumbago, spierscheur). Maar ook voor chronische pijn (bijvoorbeeld pubalgie, tendinitis). Of dan voor een chirugische ingreep (bijvoorbeeld een operatie van de voorste kruisband, meniscus)

Ten slotte, aarzel niet om contact op te nemen met onze kinesist voor meer informatie.

Wat de patiënten van onze sport kinesist denken is belangrijk​.

Bastien Greco
Bastien Greco
Marathonloper
Lees verder
Super! Ik had sessies met François Wery die me toestond deel te nemen aan de twintig kilometer van Brussel ondanks een dubbele blessure een maand eerder. Ik raad ten zeerste aan vanwege hun professionaliteit en de kwaliteit van de behandelingen.
Augustin Van De Kerckhof
Augustin Van De Kerckhof
Nationaal hockey team U16
Lees verder
Na een scheur in de quadriceps spier tijdens de training, heeft Kine Sport Brussel ervoor gezorgd om sterker op het veld terug te komen. Hier werken ze het hele lichaam. Dit beperkt het risico op blessure herhaling aanzienlijk. Bovendien Vervolgens zijn de gegeven oefeningen zeer gericht.
Previous
Next