Fall seven times, stand up eight
Postoperatieve revalidatie
Iedereen verdient een goede postoperatieve behandeling. Dankzij wetenschappelijke protocollen kan onze kinesist u helpen uw activiteit zeer snel te hervatten met respect voor uw lichaam. Daarom is kine sport Brussels bewust gespecialiseerd in een beperkt aantal chirurgische ingrepen. Met welke specialiteit kunnen wij u helpen?
knie blessure

Operaties

Verplaatste fractuur vereist postoperatieve kinesitherapie

De gemiddelde botgenezingstijd is ongeveer 6 tot 8 weken, maar kan variëren afhankelijk van vele factoren. Na de immobilisatie begeleidt uw kinesit u om mobiliteit, kracht en functie te herstellen. In totaal adviseert en begeleidt hij u van operatie tot de terugkeer naar uw sport.

Een specialist nodig? Maak een afspraak met François, Alexandre of Augustin

Schouderdislocatie

De schouderdislocatie gebeurt in het schoudergewricht. De kop van de humerus komt uit zijn holte ter hoogte van het schouderblad. Om ervoor een oplossing te bieden, zijn er verschillende soorten operaties. Dankzij postoperatieve kinesitherapie kunt u de functie van uw schouder optimaal herstellen.

Een schouder specialist nodig? Maak een afspraak met Alexandre of Augustin

Kruisbandreconstructie, onze postoperatieve specialiteit

De voorste kruisband (VKB), gelegen in het kniegewricht, is een belangrijke stabilisator van de knie. Daarom leidt een scheur ervan tot laxiteit van uw knie. Afhankelijk van uw lichamelijke activiteiten kan deze laxiteit leiden tot instabiliteit, waardoor ontwrichtingen ontstaan. Op korte en middellange termijn zullen deze herhaalde dislocaties schade aan het kraakbeen, menisci en andere ligamenten veroorzaken. Op de lange termijn is het belangrijkste risico het optreden van artrose. Bij kine sport Brussels hebben we beslist om ons te specialiseren in de postoperatieve revalidatie van dit ligament. Elk jaar volgen we de beste chirurgen in de operatieblok om op de hoogte te blijven van de evolutie. Hieronder vindt u een verklarende video van de operatie. p>Een knie specialist nodig? Maak een afspraak met François, Alexandre of Augustin